Kallion Konepaja Oy on maailman johtava
pyörösahalinjojen asiantuntija.

Palvelut

SUUNNITTELUPALVELU

Suunnitteluosastomme ammattitaitoinen, kokenut henkilöstö on käytettävissäsi laitossuunnitteluun. Teemme layoutin ja yksilöllisen tarjouksen räätälintyönä vastaamaan juuri Sinun tarpeitasi.

Myös yksittäisten sahakoneiden tekniset erikoisratkaisut ja laitteiden sijoittelu olemassa oleviin rakennuksiin ovat osa suunnittelupalveluamme.

img-tekninen-asiantuntemus

TEKNINEN ASIANTUNTEMUS

Vankan ammattitaidon omaava henkilöstömme varmistaa, että et jää yksin ongelmiesi kanssa, vaan vastaus tekniseen ongelmaan pyritään antamaan mahdollisimman nopeasti. Tuotekehityksessämme ymmärrämme asiakkaamme tarpeet ja autamme asiakasta luomaan hänelle menestyksellisen liiketoiminnan puitteet.

 

NEUVONTA- JA KOULUTUSPALVELUT

Sahayrittäjä kohtaa työssään monenlaisia haasteita, joihin ratkaisun löytäminen vaatii aina oman panostuksen. Näihin lähinnä sahaamiseen ja terähuoltoon liittyviin tilanteisiin on mahdollista saada neuvontaa sekä tarvittaessa koulutusta.

Koulutus

Ota yhteyttä Harri Kannostoon.
Puh. 050 5237408, Email: puu.kannox@gmail.com

VARAOSAPALVELU

Nopea varaosapalvelumme takaa, ettei sahaukseen tule turhia keskeytyksiä eikä kalliita työtunteja mene hukkaan. Myös vanhempiin sahamalleihin varaosatoimitukset luotettavasti.osat

Ovatko KARA-sahasi käyttöohjeet joutuneet kadoksiin? Pyydä meiltä uusi ohjekirja, josta löytyy myös sahan varaosaluettelo.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö